2012. május 11., péntek

Három új készlet

Simple Girl Scraps ma három új készlettel jelentkezett, pörög a csajszi, rendesen.

Az egyik egy collab Aly DeMoraes-al, a neve "We Click", mától elérhető a  Scrapping Fairytales és a ScrapDelicious  polcain.

Az oldalamon pedig a tavalyi fotós workshop egyik elcsípett pillanata (minyu szürke pólóban áll a sor szélén), és az akkor exponált fotóm.

Aztán itt van ez a szülinapi minikit, sőt, ha játszol Theresával a dalszöveges kihívásán, egy add-on minit kapsz hozzá ajándékba. A készlet a Scrapping Fairytalesnél kapható.

Az oldalam tegnap délután készült, (és hála az időeltolódásnak, még éppen belefértem a tegnap esti határidőbe) Nándorom szülinapi tortázása után.

És még egy készlet, ezúttal csodás fagyi-színekben kissé még anyáknapi hangulatban. A Mother's Love a neve és kapható a Scrapping Fairytalesnél és a ScrapDeliciousnál.


Az oldalamon pedig az anyukám :)

---------------------------------------------------
There are THREE new releases from Simple Girl Scraps for today. You can see a preview and my page (a photo workshop snap on it, I am the standing girl in grey t-shirt) with a collab called WE Click, it is available at Scrapping Fairytales and ScrapDelicious.
The next preview is for Sweet Celebration Minikit. You have still time to play along with Theresa at Scrapping Fairytales lyrics challenge, you will got an add-on freebie. On my page there is my oldest son, he had birthday yesterday (and thanks to time-lags, I had time to finish the page before the deadline) The Sweet Celebration is available exclusively at Scrapping Fairytales.
And there is also a beautiful kit, namely A Mother's Love, with charming colors. My mother is on my page :) The kit is available at Scrapping Fairytales and ScrapDelicious.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése