2012. április 29., vasárnap

Eperszezon

Így április végén kezdetét veszi az eperszezon. Mármint a normális eper szezonja. Mert ugye gyönyörű, ámde ízlelőbimbóimat kevéssé izgató epret ma már karácsonykor is lehet kapni...
Orsi Simon is epreset álmodott, (na, jó, elárulom ám, hogy nem kis szerepe volt ebben az epret szerető és/vagy lányos anyukáknak CT tagoknak) A készlet olyan, mint Bartos Erika verse (amit a fiúk minden este kérnek/mondanak) a Torta: "...lehet piros, málnás, epres, rózsaszín, vagy rumosmeggyes"
67 elemmel, 20 papírral és egy szuper alphával most akciósan kapható az SBE-n.

Idei első eperevős képem még a fényképezőgépben várja jobb sorát, így más fotó után kellett nézzek, amikor is eszembe jutott nővérkém cseresznyeszedős(-evős) képe, amit nem én készítettem, így az illetékesektől elkérve, és azok beleegyezésével készült ez a minimál oldal:


Aztán gondoltam, csinálok még egy oldalt, mert olyan szépséges virágos, leveles, kacskaringós elemek is vannak a készletben. Így született meg ez a Berta-füzér (ahogy Margó találóan elnevezte)

Orsi Simon has a new kit full with strawberries, raspberries, cherries and lots of flowers too. There are 67 elements and 20 background (12*12"), an alpha set. It is available at SBE, now on sale!
I mad 2 pages, one is a minimal with my sister's photo, and one is with a newborn photo, I have taken few weeks ago.  

1 megjegyzés:

  1. Szépeket alkottál, mindkettő más okból tetszik, de ez nem csoda, ugye?:)

    VálaszTörlés