2012. február 24., péntek

Macik ölelése - Bear Hugs

Simple Girl Scraps új készlete: Bear Hugs. Kötelező macis oldalakhoz (Secima hmmm?) A héten akciós $2 áron kapható a Scrapdeliciousnál. Szeretnél hozzá Add-on freebiet? Vásárold meg a készletet, készíts egy oldalt vele és töltsd fel a Scrapdelicious Galériájába. Linkeld az oldalad Tasty Treat Challenge Threads-be és Theresa küld neked egy kódot, amivel az extra macikat letöltheted.
A készlet:

Add-on (megvásárolható külön is!)

A múltkori macis fotó annyira jól sikerült (szerintem), hogy megint ezt vettem elő. A szöveg ugyanaz, mint amit Secima kihívására készített oldalamnál írtam, csak ezúttal angolul. (remélem, nem írtam túl nagy hülyeséget, az angolom már erősen kopottas...)


----------------------------------------------------------
Simple Girl Scraps' new kit is now available at Scrapdelicious. It is on $2 sale for a week, and there is an add-on at store as well. Theresa has a game for this week: Buy the Bear Hugs kit, create a layout with it and post in the gallery and share your layout (with a link, so we can leave you some love!) in the  Tasty Treat Challenge Threads! Theresa will send you a code for the Add-on free. 
There is an older photo in my LO, I made for Secima's challenge at Cewe. Sorry for my poor English...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése