2012. december 6., csütörtök

Colors, Feelings, Art - Freebie

Néhány héttel ezelőtt Gólya játékot hirdetett. Minden nap közzétett a blogján egy inspirációs feladatot, ami alapján scrapbook elemeket, papírokat lehetett készíteni. A színskála adott volt, minden más csak a fantázia kérdése. 
Beneveztem én is a játékra, és bár kimaradt pár nap, amikor nem voltam netközelben, azért sikerült egy minicsomagot összeállítani.A kis vagonom tartalma: 5 papír, 8 elem, 1 maszk, WA angolul és magyarul, egy alpha ( magyar betűk + számok), valamint egy template.

Az utolsó nap oldalt kellett készíteni saját készletemmel, hááááát, főtt a fejem rendesen. Végülis ez sült ki belőle:
Gólya blogján megtalálod az összes résztvevő címét, így begyűjtheted a további freebieket, és (mivel a színek passzolnak) egy hatalmas freebie csomagod lehet.
-----------------------------
Few weeks ago Golya wrote about a new game. As I participated, here is my little freebie for you. It contains 5 papers, 8 elements, 1 clipping mask, 1 alpha, 1 layered template.
At Golya's blog you can find all gamers' blog address, so you can grab a huge freebie pack (the colors matches, because of the colorpalette)




4 megjegyzés:

  1. Minyus, köszi itt is, hogy megcsináltad és egy ilyen klassz, összeszedett, és nagyon igényes kis minit hoztál össze!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Igazán jó kis profi munka!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz lett.Már alkottam is vele.Nemsokára feltöltöm a galériába.

    VálaszTörlés
  4. Thank you - great kit - love the bunting and the mask and the paint splodge!

    VálaszTörlés