2011. október 13., csütörtök

Heticewe - Blog Action Day


A héten a Cewe kihívás kapcsolódik a Blog Action Day-hez. "A Blog Action Day mozgalom 2007 óta hívja fel a világ bloggereit, hogy egy bizonyos napon globális fontosságú témáról írjunk. Korábbi témáink voltak a víz, az éghajlat változás és a szegénység, és több mint 10.000 blogger vett részt a kezdeményezésben. Az idei évben október 16.-án fog zajlani a Blog Action Day a téma pedig az élelem lesz." A témajavaslatok elég tág határokat szabnak, kezdve a kedvenc ételtől az alultápláltságon át a gyorséttermi kajáig bármi, ami az étellel, élelmezéssel kapcsolatos. 


A hivatalos oldalra nem tudtam regisztrálni (nemtom, miért, de végülis annyira nem is erőltettem...), így csak a "heticewére" nevezem be, az oldalt, amin kedvenc receptemet örökítettem meg. Elég apró betűs, nehezen olvasható, aki érdeklődik, itt már leírtam a receptet, pont egy éve.

Felhasználtam köszönettel Beszetri template-jét, Beedee Little Piece of Blue papírjait és virágját, valamint Rainbow Kata kacskaringóját.


Az oldalhoz Beedee friss-ropogós freebie-ét is felhasználtam. Fantasztikusat alkotott, nézzétek meg a blogján. Komolyan, profikat megszégyenítő csomagot  rakott össze!!!

5 megjegyzés:

  1. Imádom az ilyen személyes hangvételű, nagyis recepteket!!!!
    Elegáns és nagyon szép az oldal! :-)
    És olvasható! :-) (nyomtatom is ki, megy a recept-gyűjteményembe!) :-D
    Köszi! :-))

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlen szépséges oldal egy szuper receptnek!! Szerintem is olvasható, tökéletesen! Nálam is megy nyomtatásba és ki is fogom próbálni!

    VálaszTörlés
  3. Woow, az oldal is jó receptestül, no és a blogruci, wooooow, imádat!

    VálaszTörlés
  4. Kétszeres telitalálat (kívánom, a harmadik a lottón legyen:-)))! Nagyon tetszik a blogrucid, csodálatos Bee készlete, mennyiféle alkotásnak megfelel:-) Finom, elegáns az oldalad.
    A CEWE-re készített alkotásod egyszerűen csodás!! Tetszik az egyszerű nagyszerűsége, és a recept, melyet bizti sokan ki is próbálunk!!:-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper az oldalad és a blogruci is igazán klassz.

    VálaszTörlés