2013. május 25., szombat

Kismamafotózás: Karolina

Karolina írta, hogy szeretne képeket, de nagyon sürgős lenne, mert a jövő héten szül. :))) Szeretem a kihívásokat, így bevállaltam.


Tamás, a leendő apuka nagyon segítőkész és közreműködő volt, szinte kérnem se kellett, jött, odaállt, ránézett, puszit adott stb



I made a mothernity session few days ago. Karolina is in the last days they are waiting for a little boy.

2013. május 24., péntek

A kiállításról

Hihetetlen, hogy már egy hét telt el a megnyitó óta, és én egy szót sem írtam ide erről... Most se sokat, inkább élményeket:
Tobzódtak bennem az érzelmek. Izgalom és félelem (beszélnem is kellett), büszkeség és meghatottság. Aggódtam a képek minősége miatt, aztán mikor láttam nyomtatva, megnyugodtam. Majd aggódtam, hogy hogyan fog elférni anélkül, hogy zsúfolt lenne, de mikor elkezdték felpakolni (miután elrendeztem és sorrendbe raktam), megnyugodtam. Aztán izgultam a beszéd miatt, amilyen nagyon vágytam régen színpadra és szereplésre, most legalább annyira kirázott a hideg a gondolattól.
De végül megérte. Szép lett minden, sokan eljöttek, sokan gratuláltak, teljesen ismeretlen emberek is láthatóan élvezték a képeket.
És néhány kép: ez pl a mai Szolnok Megyei Néplapból:
Itt még csak készülőben a dolog
 Az aulában is lógtam







I had an exhibition few days ago about my portrais (or some of them). I was very excited, because I had to speak :) It was so good to see around the room, looking at our photos in big size, one after the other (I arranged them in a 'timeline' first babies then children, teen-agers, couples, wedding ceremony, then pregnancy, families with little baby and a fresh photo: a greatgrandma's hand with her little boy's hand. 
There were a reporter from the local TV channel and after few days my photo appeared in the county's daily paper. 

2013. május 20., hétfő

Just Be You

Simple Girl Scraps igazodik a mai trendekhez. LÉgy önmagad az új készlet címe, ráadásul tele pacákkal, amiket imádok és szintén nagyon divatos mostanság. Kapható a Gingerscrapsnél és a Gottapixelen, a bundle most ráadásul féláron!
Én most kicsit viccesre vettem a figurát, köszönhető ez Csongoromnak, aki mindig vevő egy kis viccelődésre. A fotót még néhány hete készítettem róla, öltözködés közben rohangált pucéran és persze közben bohóckodott. A Gingerscraps oldalán Bakers Best lett és lehet rá szavazni a LOTW :)
Simple Girl Scraps has a new release, called Just Be You. It is available at  Gingerscraps and  Gottapixel. The bundle is on sale now! My page got Bakers Best and you can vote for it in LOTW 

2013. május 7., kedd

Your Smile

Mikor Orsi ú készletében megláttam ezt a wordart-ot, rögtön tudtam, hogy ezt a fotót fogom választani hozzá. Nemrég készítettem, és annyira visszaadja Nimródomat. Eltekintve attól, hogy iszonyat akaratos, egy mosolyherceg, és néha az az érzésem, hogy csak azért bújik hozzám és mosolyog rám az egész lényével, hogy én is jobb kedvű legyek. Így születet meg ez az oldal:
A Your Smile az SBelements boltjában kapható.

Here is Orsi Simon's new kit: Your Smile. When I looked at the whole kit and found this wordart, I knew, that I must use this photo with it. The kit is available at SBelements

2013. május 5., vasárnap

O Like Orchid

Ha kismama fotózásra megyek, szinte mindig viszek magammal virágot. Mivel rengeteg orchideám van itthon, és mindig virágzik 3-4 egyszerre, így általában orchideát viszek. Így Giny Design legújabb készletéhez is pocakos-orchideás fotót választottam.
A készlet kapható a ScrapArtStudio polcán!

Giny Design has new set O like Orchid. The papers, elements, linen papers and botanical blends are available at ScrapArtStudio !

2013. május 1., szerda

Anyák napjára

Készülünk anyák napjára, dédinek pl ezt a lapot nyomtatom ki kartonra, a fiúk pedig majd rajzolnak valami csodaszépet a hátuljára.
 A kártya hozzávalóit Digi Junkie készleteiből válogattam össze: Best Friends kit papír, Holiday Clusters, Flutter Clusters & Butterflies.

I made this card for Mothers Day to my husband's grandma. I used Digi Junkie's kits from Mscraps.com: Best Friends kit paper, Holiday Clusters, Flutter Clusters & Butterflies.