2013. február 22., péntek

Stúdióban

Tegnap este volt szerencsém* stúdióban fotózni, profi körülmények között, profi modellel, profi segítséggel. Köszönet a lehetőségért Iván Ottónak és  Profi-Glamour-nak és a modellkedésért Szabó Adriennek.


*tényleg kellett szerencse hozzá: a facebookon nyertem a lehetőséget megosztós "játékkal".

2013. február 20., szerda

Fotós fotókönyv

Nikiék családi fotózásán készült képekből készítettem ezt a fotókönyvet. Egyszerű, letisztult dizájn, csak a fotókra koncentrálva.


Nagyobb mérethez kattints ide!

2013. február 18., hétfő

Imperfect Life

Nem mindig jó dolgokról scrappelünk, néha a szomorúságot is meg lehet/kell örökíteni. Orsi Simon régi-új készlete tökéletes erre. Az Imperfect Life kapható az SBelements polcán. A nagy csomag 20 papírt, 52 különböző elemet és 2 alpha pakkot tartalmaz, természetesen külön-külön is megvásárolhatók.
 
Az én oldalamon pedig Csongorról elkapott pillanat, amin hatalmas krokodilkönnye végigszánkázik arcán.


 
Orsi Simon has new release called Imperfect Life. The whole kit contains  20 papers, 52 elements és 2 alpha sets. It is available at SBelements.

2013. február 13., szerda

A Simple Love

Simple Girl Scraps új mini készlete a Gottapixelen a Gotta Grab It színskálájához igazodott.
Az oldalamon egy korábbi fotózás képe Andival és Tomival:

  Simple Girl Scraps has new release at Gottapixel, in connection with the Gotta Grab It color palette. I made my page with one of a previous photo session with a young couple Andrea and Tamás.

Blue Zodiac

Jajajaj, megint elmaradásban vagyok. Igyekszem kicsit felturbózni magam és naprakészebb lenni.
OsDesign új készlete már vasárnap megjelent. Ezotéria és horoszkóp rajongó szrepperreknek kötelező a beszerzése. Megtalálod az SBelements polcán és a FB-on most meg is nyerheted.

 Jómagam a csillagok állását inkább az égbolton szeretem tanulmányozni, mintsem az újságok oldalain böngészni, így kicsit elrugaszkodtam a témától és összekötöttem a Cewe múltheti kihívásával, amikoris önmagunkról kellett oldalt készíteni.
Nagyon szeretem ezt a fotót, biztos sok oldal készül még majd vele.

OsDesign has new release, Blue Zodiac is full of happy, ezoteric and misterious elements, papers, cards. It is available at SBelements and you can win it, just leave a comment on Orsi's Facebook page.
I made a 'non-zodiac' page with my favourite photo.

2013. február 11., hétfő

Leárazások

Simple Girl Scraps mindkét boltjában 40%-os leárazás vár rátok.Keressétek a Gottapixel és a Gingerscraps polcain.

There are sales at Simple Girl Scraps' both stores. You can find her goodies at  a Gottapixel and Gingerscraps

2013. február 9., szombat

Esküvői fotókönyv

Nővérem és férje esküvőjét ebben a fotókönyvben örökítettem meg. A fotókönyv 21x21-es, keményborítású, 34 oldalas (készült egy fotófüzet verzió is, némileg megvariálva az oldalakat): Felhasználtam köszönettel: Bóbita Design és Natali Design készleteit


2013. február 1., péntek

Listen To Your Heart

Simple Girl Scraps új készlete rózsaszín, szivecskés, már valentin nap jegyében megjelent. Megtalálod a Gingerscraps-nél, február 1-5ig csak $1!

Mivel mi nem nagyon ünnepeljük a valentin napot és és a Zuram egyébként sem nagyon szeret szerepelni, így most egy fotó nélküli oldalt készítettem egy számomra kedves dalszöveggel.

Simple Girls Scraps has new release called Listen To Your Heart. It is available at Gingerscraps, only $1 Febr. 1st-5th.
As we don't celebrate Valentine day, I made an unusual page without any photo.