2012. július 30., hétfő

Majdnem FF

Orsi Simon új mini készlete tegnap jelent meg. Fekete-fehér plusz pici piros, nagyon hangulatos és még a heti Cewe kihívásra is pont befértünk (kis kedvezménnyel) A készlet ma estig akciós az SBE-n.

Az oldalamon egy saját fotó, a saját gyűrűinkkel, de nem az esküvőn, hanem utána jópár évvel.

Orsi Simon has a new release, the Wedding Season minikit is available on SBE. There is our rings in my page, I have taken the photo few years ago.

----------------------
A Cewén a heti feladat fekete fehér oldal+1 szín És mivel Orsi megengedte, beneveztem még a megjelenés előtt a fenti oldalt (bár ugye van ott egy kis arany csillogás, de attól eltekintettünk)
Aztán a sok szépséges oldalt látva ihletet kaptam, és így született meg ez a minimál:

Felhasználtam köszönettel: 
Orsi Simon-Denim Days, 
Bóbita Design-Softly Elegant, 
Bóbita Design-Time Traveller
font: Twelwe weeks pregnant
fotó: minyu



2012. július 29., vasárnap

Overlay Grab Bag

Bóbita egy overlay csomagot állított össze, 5 dolcsis áron kapható 5 különböző készlet overlay-ei. Imádom egyébként Bóbita-overlayeket, nagy érzéke van hozzá, hogy rakja össze őket. Megtalálod a Zigzagscrap-nél!

Bóbita design made an overlay grab bag. 5 amazing set  from 5 different kit, only $5. It is availbale at ZigZagScrap.

2012. július 28., szombat

Kutyusos

Simple Girls Scraps új készletének címe Love My Dog (Szeretem a kutyámat).
Az új készlet a Scrappity-Doo-Dah-nál kapható. 


Már régen szerettem volna elkészíteni a régi fotó mostani párját, most került rá sor (gyorsan, a vihar után kattogtunk néhány képet) Szóval, a kutyánkat Figonak hívják és volt ő ilyen csöpp eb is, mostmeg már jó nagy ló. De édespofa, és imádja a kölköket is, és békésen tűri, ahogy ők simogatás címét cibálják a fülét (ha bármelyikük elesik és elkezd sírni, Figo nyomban odamegy és vígasztalná őket)





2012. július 27., péntek

Blogtrain - Summer Breeze

Újabb blogvonat indult a Cewe fórumosok jóvoltából. Igazi élénk nyári színekkel, Summer Breeze néven. Ha minden rendben ment, Beszteritől érkeztél hozzám és én vagyok az utolsó állomás - végállomás, kiszállás :), ám ha valaki lemaradt, tehet még egy kört, a vonat Bóbitánál indult. 
Van egy ilyen előnézeti képecskénk, amin majdnem mindenki készlete rajta van:


Az én minivagonomba 6 egyszerű papír, 9 elem, 2 fotómaszk és egy alfapakk fért el (magyar ékezetekkel, számokkal, karakterekkel):


Köszönöm, ha hagysz néhány jó szót letöltés után :)

-------------------------------

Here is the next and actually the last stop of Summer Breeze Blogtrain. 

You must have arrived from Beszteri
You can download my portions here.
There are 6 solid papers, 9 elements, 2 photo masks, and 2 alpha sheet (letters and numbers+characters) Thank you for leave some love.

If you lost your way, you can check the stops at Bóbita Design's blog. She is the first stop :) 

2012. július 26., csütörtök

$1

Szuper akció Simple Girl Scraps-nél a hétvégén! 5 termék 1-1 dolcsiért a Scrappity-Doo-Dah oldalán, csak most, július 26-29ig

Super sale at Simple Girl Scraps. 5 products only $1 each at Scrappity-Doo-Dah only 26th-29th July!

2012. július 23., hétfő

Bóbita promó

Bóbita Design új készlete Sunshine névre hallgat. 12 papír, 50 elem, 5 overlay és 6 journaling card tartozik a bundle csomagba. Mind csodaszép, vidám, igazi nyári színekben. Megtalálod a Zigzagscrap polcán.
Az oldalamon Nándorom és az ő "mosolya"

És készült egy másik oldal is, ez szintén Bóbita egy készletével készült. A ZigZagScrap 4 éves szüninapját ünnepli és ezalkalomból játékokat szerveztek a fórumon. Az egyik ilyen játékba én is beneveztem, ez a scraplift-chain volt. A listán előttem Dany szerepelt és ezt az oldalt választottam tőle:
Azért választottam a fenti oldalt, mert egyrészt így tudtam használni Bóbita Naturally készletét (amivel csak egy nagyon minimálos oldalt csináltam legutóbb) Másrészt megfogott a kis kártya szövege: focused & photographed, én ezt adtam címnek is az én oldalamnak. Harmadrészt pedig oldalba tudtam foglalni a legutóbbi rovaros fotómat :)
---------------------------------
Bóbita Design has new release, called Sunshine. The bundle contains 12 papers, 50 elements, 5 overlays and 6 journaling cards. It is available at Zigzagscraps. My oldest son, Nándor and his smile is on my LO.
I made another page for a scraplift-challenge at ZZS, you can see the original page of Dany, and my page. I used: Naturally by Bóbita Design and a photo I have taken last week.



2012. július 20., péntek

új bolt, új készlet

Simple Girl Scraps új boltba költözött! Ez alkalomból nyitási kedvezménnyel és egy új készlettel vár mindenkit. 

Az új készlet kapható a Scrappity-Doo-Dah-nál

Az oldalamon pedig Nimi pocsolyázik. Néhány hete egy délutáni zápor után készítettem egy csomó képet a fiúkról, most a Nimiseket használtam fel, de mindenképpen lesz folytatás.

Simple Girl Scraps moved to new store and has new release. The Dance in the Rain with 16 papers and 49 elements is available at Scrappity-Doo-Dah. Few weeks ago I made a lot of photos about my sons after a rain, I made a LO with Nimi's photos, but I will continue it :)


2012. július 18., szerda

Heticewe - mélységélesség

A Cewén a heti feladat olyan oldal elkészítése, amiben a mélység-élességgel játszunk. A fotóimon nagyon szeretem alkalmazni, mert nagyon hatásos. És scrap-es oldalnál is tud az lenni, csak nagyon technikás. Fantasy oldal elkészítésére gondoltam, mert ott klasszul el lehet mosni a hátteret. Végül ez sikeredett:

Felhasználtam köszönettel: Eagleszem, Krysty, Friendlyscrap készleteket.

2012. július 17., kedd

Ünnep

4 éves a ZigZagScraps, ez alkalomból 30%-os vásárral kedveskednek, és kuponokkal és játékokkal és mindenféle nyalánkságokkal. Nézzétek meg a honlapot, blogot, és keressétek Bóbita termékeit is!

ZigZagscraps has birthday in this month so there are huge sales storewide! Check it on their homepage, blog and see Bobita Design's kits also.

2012. július 16., hétfő

Akcióóóóó

Simple Girl Scraps hamarosan új boltba költözik, a régi helyeken bezár a bazár, így akciósan elérhetők a termékei a Scrapdeliciousnál és a Scrapping Fairytalesnél.

Simple Girl Scraps is moving to a new store and all of her products are on sale at Scrapdelicious and Scrapping Fairytales.

Természetben

Az utóbbi időben annyira elmerültem a portrézásban, hogy kevesebb természetfotót készítettem. Múlt héten viszont behoztam a lemaradást, pecázgattunk itt-ott, és nem maradt otthon a fényképezőgép sem.
A szépség és a szörnyeteg / The Beauty and the Beast

Ez a szitakötő jól tűrte, hogy percekig fotózgassam / This dragonfly allowed me to make some shoots :)

Neki meg olyan szépen csillogott a szárnya / It has beautiful shining wings.

Naplemente a Holt-Körös partján / Sunset near the Backwater of Körös.


In the last few month I made so much portraits, and less photos from the nature. Last week I had some spare time and we went to fishing, I made these photos then.

2012. július 9., hétfő

Happy Birthday!

Orsi Simon új készlete tegnap jelent meg az SBE-n. A készlet 79 elemet, 20 papírt tartalmaz, valamint alpha szett négyszínben. Természetesen mindez külön-külön, illetve egyben is megvásárolhatók. Orsi ígérete szerint hamarosan jön fiús verzió is :)))

Két oldalt is készítettem, az egyiket a nővéremnek:
A másikat pedig az én tavalyi szülinapos fotómmal:

2012. július 8., vasárnap

Hazafias, vágtázós

Két oldalt készítettem a napokban, ami nem konkrét kihívás és CT munka.
Az egyiknél Simple Girl Scraps kérdezte a CT tagokat, hogy van-e hazafias, nemzeti ünnepes oldalunk, nem fontos az ő készleteivel, csak amolyan inspirációs célzattal. Nos, gyorsan összehoztam egyet, hogy ne csak amcsi oldalakat mutogasson... Itt megnézheted a többiek oldalait.
Az én oldalamon egy fotó, amit az inárcsi óvoda galériájából töltöttem le. 
Felhasználtam köszönettel: Ruccola Design, Rainbow Design, Anna Aspnes, template: Kristin's Scraps

És van egy örömscrap-es oldalam, tegnapi nagy élményemet örökítettem meg, bár a fotó nem tegnapi, de Herceg és én vagyunk rajta. A Mastercard reklám után szabadon:
Felhasználtam köszönettel: Beedeesign-Otthon blogtrain és The Scrappy Cat-Daydreams&Wishes Mini
Cím fontja: Janda Apple Cobbler



2012. július 7., szombat

Heticewe - festős és amitakarsz

Múlt héten a Cewén pacsmagolós kihívás volt. Scrap-es berkekben hihetetlen sikere volt Irine festegetős tutorialjának. Szinte mindenki kipróbálta, így vagy úgy, persze én is próbálkoztam, kicsit másként, hiszen én Gimp-el dolgozok, nem PS-al (a Vickyék fotókönyvébe tettem egy képet ilyesmi technikával) Ezen felbuzdulva Krisssz a heti kihívás témájaként ezt a feladatot adta, ráadásként készített másik tutorialt is. Hogy a Gimp-esek se maradjanak ki, Rainbow Kata készített leírást. Én kicsit másként csináltam, de ki fogom próbálni az ő módszerét is mindenképpen. 
Az én oldalam ilyen lett:
Felhasználtam köszönettel: Bóbita Design, Natalie Design, font: Xirvena, fotó: minyu

Az eheti feladat pedig nagyon fifikás: válassz témát és valósítsd meg. Nos, én OOB-t választottam (out of bound), azaz keretből kilépős képet, mert imádom, nagyon látványos tud lenni. Az oldalam (még a múlt heti Magyar Derby hatására)
Felhasználtam köszönettel: Anna Aspnes - Artplay Palette, Simple Girl Scraps - SweetTweet
fotó: minyu

------------------------------------------
Last week we had a painting challange in Cewe. Irine wrote a tutorial in Oscraps forum, which became really popular in Hungary. Our Krisssz also wrote another version and Rainbow Kata (7szindesign) wrote a version for Gimp users. However, I made in another way, I will try Kata's version. You can see my page with the Castle of Boldogkő. 
In this week we can choose our own challange and make a page, just have to name the category. I made an OOB, I love this technique. I shoot the photo last week in the HUngarian Derby.