2012. június 30., szombat

Template set

Theresa új template set-et készített, cikk-cakkos, paralelogrammásat. A 4 templateből álló csomag kapható a Scrapping Fairytalesnél, WithLoveStudionál és a Scrapdeliciousnál is.

Először ezt az oldalt készítettem, de valahogy nem voltam elégedett vele (A 2 éves Nimi és a 4 éves Csongi együtt aludtak):
Aztán kicsit variáltam a színekkel:
Az előbbinél jobban érvényesül a fotó, az utóbbinak jobban tetszik az összhatása. :)


2012. június 25., hétfő

Fotókönyv ajándékba

Újabb fotókönyvem készült el. Májusban ausztrál rokonok jöttek hozzánk látogatóba, ez a fotókönyv nekik/róluk/rólunk készült ajándékképpen. A fotók nagyrésze saját, de belekerült 1-2 kép a netről is (pl a Mátyás templom belseje stb) Rengeteg készletet használtam fel hozzá, és Krisssz Szeretlek, Magyarország fotókönyve sok helyütt inspirált. :)

21x21-es, keményborítású, 26 oldalas:


Nagyobb mérethez kattints ide!


I have a new photobook. I made it for/about our australian relatives. They visited us in May. Most of the photos were taken by me, but there are some photos from the internet (eg. inside the Matthias Church) I used a lot of several digital scrapbooking kits.

2012. június 17., vasárnap

Apáknapi

Orsi Simon új készlete az apáknapjára készült, He is... a címe, ma jelent meg az SBE-n és hétfő estig akciósan kapható. 70 elemet és 20 papírt tartalmaz, igazi pasis készlet.

Az oldalamon apukámmal táncolunk néhány éve egy szilveszteri bulin. Mellette a dalszöveg Natalie Grant: I'll always be your baby...

A zene hozzá:


Orsi Simon has a new release, called He is... It is about/for the Father's day. The kit contains 20 papers and 70 elements, really "boyish". The kit is available at SBE-n.
In my page: I dance with my father in a New Year's Eve Party, and the song (and the journaling) is from Natalie Grant

2012. június 15., péntek

Csak természetesen

Bóbita Design új készlete a természetbe visz el minket. Ilus ismét csodás papírokat és elemeket tett a pakkba (60 elem és 20 papír), természetesen külön-külön is megvásárolhatók, ahogy a pacák és a kis kártyacsomag is. Megtalálod a ZigZagScrap polcain.

Az oldalamon saját fotó. Igazság szerint szeretnék még egy oldalt készíteni, mert ezen alig használtam valamit, pedig annyira klassz dolgok vannak a készletben!

Bóbita Design has new release, it carries us to nature. It contains 60 elements and 20 papers, and you can buy splats and journaling cards individually or in bundle. It is available at ZigZagScrap. There is my photo in my page.

Boldog szülinapot, Theresa!

Ma jelent meg Simple Girl Scraps új készlete, ami a Celebration nevet viseli és szülinapos témájú. Megtalálod a SCRAP DELICIOUS, WITH LOVE STUDIO,  SCRAPPING FAIRYTALES, SCRAPPITY-DOO-DAH polcain.


Mivel jövő héten lesz Theresa szülinapja, így neki, róla készítettem oldalt.
-------------------------------------
Simple Girl Scraps has a new release, called Celebration. It is available at SCRAP DELICIOUS, WITH LOVE STUDIO,  SCRAPPING FAIRYTALES, SCRAPPITY-DOO-DAH
I create a page for Theresa, so Happy Birthday, Sweetie!


2012. június 11., hétfő

Dorina

Van még egy pár szomszédunk, akik szívesen modellt állnak nekem :)




2012. június 9., szombat

Ovis ajándékok

Nagyfiam elballagott az óvodából. Óvónénijeinknek és dadusainknak már hónapok óta ügyködtem egy fotókönyvön, amit a Cewe galériába már fel is tettem, sokan már láttátok is:


Nagyobb mérethez kattints ide!

Ezen kívül kaptak még egy ilyen lapot is, 10x15ös méretben:
Felhasználtam köszönettel: Natalie Design és Bóbita Desig
A vers érdekessége, hogy ez a lap is készen van kb 2 hónapja, és 1 hete megkeresett az szmk-s anyuka, hogy a gyerekek majd meglepi verset mondanak az óvónéninek, tanuljuk meg otthon. És kezembe adta ezt a verset... Erre mondják, hogy nincsenek véletlenek!

A búcsúzó nagycsoportosok nevében kis tabló is készült (aminek az elkészítését megnyertem házifeladatnak :) Ekkora méretben persze nem annyira jól látszik, de A/4-ben olvashatók a nevek is: 
Keret saját, szalag: googleból

A nagycsoportos gyerekek a csoportpénzből bögrét is kapnak (nem csak a ballagók), saját névvel és jellel ellátva:
nagyon sok helyről mazsoláztam, főleg google, de már meglévő készeletekből is találtam (pl a tulipán biztos, hogy Simple Girl Scraps), és van pár, amit én szerkesztettem

Az óvó nénik és dadusok is kaptak bögrét, természetesen a saját nevükkel:

Nem tudom elégszer megköszönni a sok-sok szeretetet, amit a négy év során kaptunk, Nándi is, én is és most Csongi.

-------------------------------------------
My oldest son closed his years in the kindergarten and starts the school in September. I made a photobook and a page for the kindergarten teachers.
They also got a page with the children's photo (in 3 years old and nowadays )
Children got mugs with their name and sign, and kindergarten teachers also got mugs with their name.

2012. június 6., szerda

Heticewe - madaras

A héten a Cewén madaras oldalt kell készíteni. Nos, eddig meglepően sok oldalamon szerepel ilyen-olyan formában madár, van, ahol csak díszítésként, van, ahol fotón. Van köztük baglyos, libás, egerészölyves, sirályos, sárga pipis, piros verebes, fehérgalambos, kék madaras. A vasmadarakról és jómadarakról nem is beszélve :))

Most pedig itt egy fecskés. Csongiék az oviban ezt az édes játékot játszották: a kiscsoportos kisfecskék leguggoltak, míg a középsősök körültáncolták őket, közben ezt énekelték: "Megjöttek a fecskék, javítják a fészket, amikorra kellett minden fészek kész lett. Tátogatva néznek bentről a fejecskék, megszülettek végre a kis füsti fecskék" És mikor "megszülettek a kis füstifecskék", akkor a középsősök leguggoltak, a kiscsoportosok pedig felálltak, mintha tényleg kisfecskék kukucskálnának a fészekből. Na, ezt foglaltam oldalba egy másik, még 2005-ös fotóval (Nándi szobájából fotóztam)
Felhasználtam köszönettel:
Bóbita Design - Blue Bird
Rainbow Design - Daffodils
Rainbow Design - Vintage Wedding
Anna Aspnes - AnnaSampler No1
? - Silveralpha

Az oldallal egyébként nem vagyok elégedett, valahogy nem sikerült olyanra, amilyenre szerettem volna, végül ma feladtam... Van egy korábbi verzió színes képpel, ahol jobban látszanak a fecskegyerekek, a barnásban viszont valahogy jobban érzem az összhangot...

2012. június 3., vasárnap

Még mindig gyereknap

Orsi Simon új készlete ma jelent meg az SBE-n és hétfő estig akciós. Ahogy a neve is mutatja (Children's Day), kiválóan alkalmas megörökíteni a gyereknap eseményeit. Tele van színes, vidám, cuki elemmel (szám szerint 60 db) és 15 papírral :)

Nálunk ilyen volt a gyereknap:

2012. június 2., szombat

Heticewe - kedvenc mese

A Cewén a heti kihívás megjeleníteni a kedvenc mesénket. Egyik nagy kedvencem a Hétszínvirág, így sikerült oldalba foglalni:
Felhasználtam köszönettel: Miracle Blogtrainből: Bóbita, SzrJudit és Kovaxka készleteit

GSO

Muszáj külön bejegyzést írnom róla: az előző bejegyzésben szereplő oldalam Theresa készletével és Csongor szemeivel GSO lett a Scrappity-Doo-Dah galériájában. Ez az első kiemelésem és nagyon vágytam már egy ilyenre :)
--------------------------------------------------
I MUST write about in a separate post, that my LO with Theresa kit and my son's eyes got GSO at Scrappity-Doo-Dah Gallery. I am so happy, because it is my first GSO :)

2012. június 1., péntek

SGS új boltban, új készletekkel

Júniusban Simple Girl Scraps "vendégművészként" polcot kapott a Scrappity-Doo-Dah boltjában. Korábbi csomagjai mellett két új collabot hozott, az egyik egy színes funky:
A másik egy szolidabb színösszeállítássú, és pont volt témábavágó fotóm (egy pár):

Először elkészült ez az oldal a hétvégi szalonnasütésről (a szüleimnél összejött a szűk család és felavattuk az új sütögetőt):
Igazság szerint annyira nem tetszett, de sürgetett a határidő így ilyen maradt. Mostmár úgy vagyok vele, hogy nincs vele semmi baj, csak nem szoktam ilyen sokmindent felpakolni az oldalra. :)
De hogy kompenzáljam magam egy kicsit, így megszületett ez a minimál oldal, szintén ezzel a készlettel:

Simple Girl Scraps is a Guest Designer for June in Scrappity-Doo-Dah. She opens with some older kits and TWO new realeses. A colorful funky collab: Funky Fresh  and a family theme: Gettin' Together. I made pages with Gettin' Together :)