2012. március 30., péntek

Ilus új polca

Bóbita Design új polcot nyitott, méghozzá a ZigZagScrap-nél. Nem is akárhogy, hanem szerintem berobbant az új készlettel a fantasztikusan szépséges Softly Elegant-al. Ez a készlet tuti nyerő elegáns oldalhoz, esküvői fotókönyvhöz. A csomag 20 papírt és 69 elemet tartalmaz, Valamint készült még egy 8 darabos kártyaszett és egy 6 darabos overlay szett is. Külön-külön vagy egyben is megvásárolható, a hétvégén még akciósan.

Az oldalamon a szüleim :)

Bobita Design has opened a new store at Zig Zag Store.  For this occasion she created a completely new kit: Softly Elegant. It is really elegant, with 69 beautiful elements and 20 amazing papers. In this weekend it is on sale 30%!

Ilus facebook rajongói oldalán freebie is vár! You can find a freebie at Ilus' facebook fanpage!

Spotlight

Ezt még nem is mutattam: Simple Girl Scraps blogján én kerültem reflektorfénybe :)

http://simplegirlscraps.blogspot.com/

I'm in the spotlight on Simple Girl Scraps' blog :)

2012. március 25., vasárnap

Tavaszi készlet Bóbita Designtól

Ilus is előrukkolt tavaszi készletével, 24 papírral, 52 elemmel, gyönyörű clusterekkel, nyuszikkal és minden jósággal. Külön pakkban overlay-ek, és kis kártyák, akár az ünnepekre is. A Scrapinsidernél most 40%-os kedvezménnyel. Sőt, Ilus blogján add-on freebie is vár mindenkit! A Hunny Bunny előnézetije:





Az oldalamon pedig legkisebbem. 

Bobita Design has a new kit, called Hunny Bunny. There are 24 papers and 52 elements (my favourites are the clusters) in this kit, and she created an overlay pack and a journaling card set too. They are all available at Scrapinsider, now on sale 40% till the end of the month. At Ilus's blog you can find an ad-on freebie!
My youngest son is in my page :)

2012. március 23., péntek

Tavaszi készlet SimpleGirlScrapstől

Ma jelent meg Theresa új készlete, az Everyday Spring Collection. A csomag négy készletből tevődik össze, amiket külön-külön is meg lehet vásárolni, most ráadásul akciós, a ScrapDeliciousnál, A WithLoveStudio-nál és a Scrapping Fairytalesnél is.

Az oldalamra még tavalyi locsolkodós képet tettem, amikor a fiúk az egyik lányos háznál várnak bebocsátásra (ahova egyébként vissza kellett mennünk, mert a lányok még aludtak :)) )


Szintén ebből a készletből készítettünk a fiúkkal ajtódísz. Kinyomtattam néhány elemet, majd körbevágtuk, és egy kartonkarikára ragasztottuk. Nagyon élvezték!

Simple Girl Scraps has a new kit for today: Everyday Spring Collection, with papers, TWO element packs, and a pair of alphas! It is available as a FULL set, and each piece individually as well! You can buy at ScrapDeliciousWithLoveStudio and  Scrapping Fairytales too.
I created my page with a photo from last Easter. We also made a hybrid project with my sons, I printed some of the elements, we cut and glue them into a cardboard ring. We hang into the front door :)

2012. március 20., kedd

CTOrsi

Tádáááááááááááám!
Új Ct tagságom van :))))
Imént írt Orsi, hogy bevett a bandába :)))))))
Fülig ér a szám (ami egyébként sem kicsi)

Kaptam, nyertem, letöltöttem

A közelmúltban úgy alakult, hogy letölthettem jópár készletet, közöttük nagy kedvenceket is.
Nem tudom már, hogyan volt időrendi sorrendben, tényleg csak 1-2 nap különbséggel írt Rainbow Kata, hogy mivel részt vettem a játékán, így letölthetem a legújabb készletét, a Retro Birthdayt (hogy promózzak is egy kicsit: akciósan kapható a Digiridoo-nál)

Ezzel párhuzamosan lehetett letölteni az oldaláról a Snowdrops készletét, aminek imádom a színeit.
Oldal is készült velük, bár a Snowdropsból csak két kis elemet használtam, lesz még vele oldal, mert a hétvégén fotóztam hóvirágot :)

Aztán írt Osli, hogy a DST-n kommentelős játékban én nyertem a farmeros készletét (kapható az SBE-n). Hát odáig voltam meg vissza!
Orsi's Denim Days Page Set
Ezzel még nincs oldalam, de ami késik, nem múlik. :P



2012. március 14., szerda

Heticewe - vicces plakát

A Cewén a heti feladat vicces plakát készítése. Nem bonyolítottam túl a dolgot, gondoltam, a kép úgyis magáért beszél:
Felhasználtam köszönettel Rainbow Design: Snowdrop freebie.

Újszülött fotózás - Berta

Éppen két hetes a kicsi lány. Mónit, Ferit és Mórt egy hónapja fotóztam és örültem, mikor felhívtak, hogy megszületett Berta. Az már hab a torán, hogy mikor felértem a lépcsőn és Mór megpillantott, izgatott hangon csak ennyit mondott: Fotó!
Írtam, hogy pont két hetes:

Berta jól tűrte, hogy fotózzam, de persze anya karjában a legédesebb az álom:

Mór beleadott apait-anyait, hogy leizzasszon a közös családi képnél ("és most mindenki a kamerába néééééz..." hahaha), de nem tudta hogy én három kölkön edződöm, úgyhogy teljesen konszolidált képet is sikerült csinálni (a vigyorgós, elugrós, átmászós mellett)
Mert ugye nemcsak Bertáról szólt a fotózás:
Végre beavathattam a horgolt virágos fejpántomat:
És akcióba lendült a lányos manósapi is:
Félálomban tündérbogár:


2012. március 13., kedd

Boltzáró akció

Bóbita bezárja boltocskáját a Digiridoo-nál, ez alkalomból szuper leárazással várja leendő vásárlóit: minden csak $2 március 30-ig!
Bobita Design closes at Digiridoo, so there is fantastic sale: everything is $2 till 30th March.

2012. március 12., hétfő

Tavaszváró akció

Mától akciós Simple Girl Scraps tavaszi készlete, a Simple Spring. A Scrapdeliciousnál, a Scrapping Fairytales-nél és a With Love Studio-nál is 50%-os kedvezménnyel, $2-ért megszerezheted.

Az oldalamon egy tavalyi fotó, de remélem, hamarosan megint készíthetek ilyeneket. :)

In this week you can buy Simple Girl Scraps spring kit only $2. It is available: at Scrapdelicious, Scrapping Fairytales and WithLoveStudio as well. 
 

2012. március 11., vasárnap

Heticewe - Fotókönyv borítós

A Cewén a héten a kihívás: tervezz fotókönyv borítót.
Képzeletbeli fotókönyvemben (merthogy lusta és sóher vagyok összeállítani a valóságban) a 2011-es scrap-es oldalaimat rendszereztem. A borítója pedig ez lett:
Felhasználtam köszönettel: Kovaxka, Krisssz, Bóbita, Beedee, JenC, Bjud, Natalie, Rainbow, Camomile, Timo, BVS Design

2012. március 7., szerda

CD borító

Még mindig tart a Scrapdeliciousnál a Download-A-Day akció, aminek keretében Simple Girl Scraps és Dondalion Dust Design collabjának darabjai töltögethető le egy-egy nap. Itt írtam róla. Simple Girl Scraps készletéből készítettem ezt a CD borítót Kriszta barátnőmnek, akinél múlt héten voltam kisBalázst fotózni.

I made this CD cover for my friend, Kriszta, to whom I went last week taking some photographs about her newborn little son, Balázs. I made this page with kit Simple Splendid. It is a collab from Simple Girl Scraps and Dondalion Dust Design, and you can download day by day from Scrapdelicious.

2012. március 5., hétfő

Akciós!

Mától akciós Simple Girl Scraps a Simply Me a Sctapdeliciousnál. Az oldalhoz csináltam néhány fotót (csak úgy félig vizes hajjal, az ágy mellé ülve, önkioldóval - ehhez képest egészen meg vagyok elégedve az eredménnyel)
Az oldalam:

The Simply Me from Simple Girl Scraps is now on sale $2 at Scrapdelicious. I made some new photo about myself for the page :)

2012. március 2., péntek

Újszülött fotózás - Balázs

Kicsi Balázs nem könnyítette meg a dolgunkat: alig aludt pár percet az 5 óra alatt amíg ott voltam. Így legalább dajkálhattam jóóóóó sokat, no és az sem utolsó szempont, hogy így ti is megcsodálhatjátok a csodaszép szemeit.  Az egyik kedvenc fotóm róla:


Kriszta engedélyével nem csak 1-2 képet, hanem az egész nekik készített videót megnézhetitek:

2012. március 1., csütörtök

Heticewe - vázlatosan

A héten vázlat alapján kell oldalt készíteni a Cewe kihívásán. Még sosem alkottam vázlat alapján, így először azon is gondolkodtam, mennyire szabad attól eltérni. Vágül arra jutottam (amiben Puzsi is megerősített utólag), hogy azért vázlat, hogy felvázolja az elképzelést, a végleges verzió eltérhet tőle.
Csak kisebb módosításokat eszközöltem az eredetin:
A képen Ördög Nándor és Tűzoltó Csongor :) 

Felhasználtam köszönettel: Bobita Design Carnaval in Rio collab része

Simple Girl Scraps promó

Simple Girl Scraps új polcot nyitott, immár a harmadik boltban, a Scrapping Fairytales-nél/ban/ben és egyúttal nyitási kedvezmény is várja a lelkes vásárlókat, március 8-ig 20% mind a 19 készletére!!!
 Grand Opening at Scrapping Fairytale! Simple Girl Scraps has new store, and there is an extra sale 20% for each 19 products till 08/03/2012.


Emellett a Scrapinsidernél Download-A-Day keretében március 1-15ig minden nap letölthető egy kis darabka Theresa és Dandelion Dust Design collabjából. Aki nem győzi kivárni a napokat, a boltban kedvezményesen megvásárolhatja az egész csomagot:
Theresa csomagja:
 DDD csomagja:

Simple Girl Scraps hírlevél freebie:

Another news, that Simple Girl Scraps and Dandelion Sust Design created a collab kit called Simply Splendid at Scrapinsider.  Pieces are available March 01st-15th in Download-A-Day Thread.
If you can't wait, you can buy at the store on sale. 
 
 

Bóbita promó

Bóbita-Ilus reflektorfénybe került a Scrapinsidernél. Ez alkalomból 5 szuper csomgot (bundle-t) állított össze, a meglévő készleteihez fantasztikus templateket, pacákat, wordartokat, overlayt, alphát csomagolt. Én csak kapkodtam a fejem, annyira szuper dolgokat művelt (megint) A termékek akciósan kaphatók, érdemes lecsapni rájuk!





Csak két bundle-val készítettem oldalt, mindkettőt a bundle-hoz tartozó template csomaggal:
Kedvenc őszi képemmel:

És az idei első havazós fotókkal:

Ha ez mind nem elég nektek, látogassatok el Bóbita oldalára, ahol megnyerhetitek az egyik csomagot!