2012. február 28., kedd

Twitterpated

Simple Girl Scraps - Twitterpated nevű csomagja akciós a héten a Scrapdeliciousnál. 
 Az oldalamon a karácsonyi ajándékom, amit a Zuramtól kaptam:
----------------------------------------------------
Twitterpated from Simple Girl Scraps is on sale $2 on this week at Scrapdelicious. There is my xmas gift I got from my Husband.

2012. február 24., péntek

Macik ölelése - Bear Hugs

Simple Girl Scraps új készlete: Bear Hugs. Kötelező macis oldalakhoz (Secima hmmm?) A héten akciós $2 áron kapható a Scrapdeliciousnál. Szeretnél hozzá Add-on freebiet? Vásárold meg a készletet, készíts egy oldalt vele és töltsd fel a Scrapdelicious Galériájába. Linkeld az oldalad Tasty Treat Challenge Threads-be és Theresa küld neked egy kódot, amivel az extra macikat letöltheted.
A készlet:

Add-on (megvásárolható külön is!)

A múltkori macis fotó annyira jól sikerült (szerintem), hogy megint ezt vettem elő. A szöveg ugyanaz, mint amit Secima kihívására készített oldalamnál írtam, csak ezúttal angolul. (remélem, nem írtam túl nagy hülyeséget, az angolom már erősen kopottas...)


----------------------------------------------------------
Simple Girl Scraps' new kit is now available at Scrapdelicious. It is on $2 sale for a week, and there is an add-on at store as well. Theresa has a game for this week: Buy the Bear Hugs kit, create a layout with it and post in the gallery and share your layout (with a link, so we can leave you some love!) in the  Tasty Treat Challenge Threads! Theresa will send you a code for the Add-on free. 
There is an older photo in my LO, I made for Secima's challenge at Cewe. Sorry for my poor English...

Heticewe - Give five ismét

Még mindig a Give 5 a téma a Cewén. Ezúttal a már kész minikből - bárkiéből kell oldalt készíteni. Nézzétek meg a galériát, szebbnél-szebb készletet tölthettek le.
Az én oldalam tavaly tavaszi képpel, idei Giv5-al :)
Felhasználtam köszönettel: Bjud, Giny, Mel és Mobil készleteit.

There is a new challenge with Give five minikit freebies at Cewe. Use any of them, you can find in the Gallery. My LO with a photo from last Spring. I used minikits from Bjud, Giny, Mel and Mobil.

2012. február 21., kedd

Díjat kaptam...

...és úgy örültem neki. Mert nekem ez elismerés. És jóleső érzés, hogy gondolt rám Gólya, egyfajta visszacsatolás és na, jó, bevallom őszintén, legyezgeti a hiúságomat...
Díjam neve:


A velejáró kötelezettségek pedig: 
  • Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat és megköszönöd, hogy Rád gondolt
  • Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képét
  • Add tovább a díjat 5 bloggernek, hogy megismerjük őket (Tehetséges, kezdő blogolókat válassz, akiknek kevesebb, mint 200 követője van)
  • Az 5 kiválasztottat linkeld be a bejegyzésedbe és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről
Kiválasztani 5 bloggert nem is olyan egyszerű ám. Mert tudom, hogy néhányan nem szeretik a blogdíjakat. És pl Gólya is jelölt olyan bloggert, akinek én is adnék, dehát ugye most kapott. De azért összeszedtem 5 emberkét:
Florcinak imádom a barkácsolós, pedagógiai ötleteit.
Bóbitának tetszenek  a készletei és a kedves, barátságos hangneme, amivel odafordul mindenkihez.
Giny oldalaitól mindig elájulok és mindig azt érzem: én is ilyesmit akarok csinálni :)
Dinocs oldalát azért szeretem, mert teljesen egyedülálló. "Csak" dalszövegek, de annyi minden van bennük.
Erz fotóblogja mindig lenyűgöz varázslatos képeivel.

-----------------------------------------------------

I've got a blog award from Golya. Thank you very much, I'm so happy. It was hard to choose 5 blogger, but finally I did it, my list is here:

Bébi sapkák

Teljesen rákattantam a bébisapi gyártásra. Ezúttal azonban nem horgoltam, hanem régi sálakat alakítottam át, sapka, pelsutakaró és hatalmas bojt is lett belőle. A fotó kicsit csalókat, mert a sapik széltében nagyon nyúlnak, a gatyeszok viszont nem annyira. 
Manósapik újszülött fotózáshoz:




---------------------------------------------------
I made some new baby cap from old scarves. I've just sewn and not crocheted. I made it for newborn session.  

2012. február 20., hétfő

Give Five Freebie link

Múltheti Cewe kihívás után itt a minikitem linkje, remélem, tetszik :)



After the Give 5 Challenge at Cewe, here is my minikit. 


2012. február 19., vasárnap

Fontosak

Simple Girl Scraps régebbi készlete, az Important to Me már kapható a WithLoveStudio-nál, a héten a Scrapdelicious-nál pedig akciós áron szerezheted meg!
Az én oldalamon a fiúk, még egy karácsonyi fotóval.



An older kit, Important to Me from Simple Girl Scraps is available at WithLoveStudio and it is on sale at Scrapdelicious. There are my 3 sons in my LO.

2012. február 18., szombat

Új bolt - New Store

A Simple Girl Scraps készletei ezentúl nemcsak a Scrapdelicious-nál, hanem  a WithLoveStudio-nál is elérhetőek.


You can find Simple Girl Scraps' kits not only at Scrapdelicious, but also at WithLoveStudio

2012. február 15., szerda

Sütünk-főzünk

A Simple Girl Scrapnél nagyüzem van! Itt van egy új készlet, ezúttal főzőcskézős. Kicsit rószaszínes, de nagyon szerethető és azért a pasis oldalhoz is meg lehet találni a színeket. Az én oldalamon Csongi épp tésztát gyúr a lasagne-hoz.

A Love to bake most akciósan megvásárolható a Scrapdelicious-nál.


-----------------------------------------------------------------
There is a rush at Simple Girl Scraps. Here is the new kit, Love to bake. A little bit pinky, but so lovely, and you can find good colours for boyish LOs too, of course. There is Csongi is my LO, who is sctreching pasta for lasagne.
You can buy the kit at Scrapdelicious, it is on sale $2 now!

XOXO freebie

A Simple Girl Scraps csapata szebbnél szebb szerelmetes freebiet készített és minden napra jutott egy meglepetés: QP, cluster, wordart, template stb. Én későn csatlakoztam a csapathoz, így kimaradtam a freebie gyártásból, de mindenképpen látogassatok el mindenkihez. Theresa oldalán megtaláljátok a teljes listát, ebből a csodaszép készletből:

Még akciós a Scrapdeliciousnál!

--------------------------------------------------------
The Creative Team of Simple Girl Scraps made a lot of beautiful freebie for you. You can find QPs, clusters, wordarts, template. Check all the steps at Theresa from that georgeous kit above.


2012. február 14., kedd

Heticewe - Give Five

A Cewén a heti kihívás több lépcsős. Először is alkotni kellett egy 5 elemből álló minit, a téma a tavasz, színskála adott. Majd Krissz segítségével kiosztásra kerültek a linkek a jelentkezők között (Mr Random forever :) ) Figyelem! A játékra még lehet jelentkezni itt.
Én Majabos minicsomagját kaptam, és ez az oldal kerekedett belőle:

Az oldalhoz felhasználtam Várnai Zseni Csodák csodája című versének részletét, Shipped Goods fontot és egy tavaly tavaszi saját fotót.

Az én minikészletem előnézetije:
Hétvégétől elérhető lesz freebie-ként is :)


------------------------------------------------------
There is a 2 staged challenge in the Cewe site in this week. First we "had to" make a mini kit with max. 5 elements (oh, I'm not a designer, but it was funny to make) After it Krisssz give us the downloading links (by Mr Random) I made my LO with Majabos' kit and I also used a poem from Zseni Várnai, Shipped Goods font and a photo, I shooted it last year.
You can see my mini kit's preview, I will give the link for it at the weekend.


2012. február 13., hétfő

Szülinapos oldal akciós készlettel

Zuram szülinapját ültük szombaton, ez alkalomból született az oldal Simple Girl Scraps Cherished Memories készletével.

A készlet a héten akciósan kapható a Scrapdelicious.com -on, csak 2 dolcsi!


My husband had birthday on Saturday, I made the LO above for Him. I used Cherished Memories by Simple Girl Scraps, the kit is on sale for only $2 for this week.

2012. február 9., csütörtök

Bébi sapi

Megszületett barátosném kisfia, én pedig végre befejeztem a kissapit, amit babafotózás céljából kezdtem el horgolni. Remélem, a méretet is eltaláltam :)


I crocheted this little cap for taking some photograps about my friend's newborn baby.  

2012. február 7., kedd

Kismama fotózás - Móni 36 hetes

Szupercsini anyuval, szuperlaza apuval és szuperhuncut kispasival ezeket a képeket hoztuk össze (nameg még egy csomót, de ezek a kedvenceim)

2012. február 5., vasárnap

1000 fan freebie

Theresa játékot hirdetett a facebook oldalán. Ha valentin napig eléri az 1000 rajongót a számlálója, ingyenes, teljes freebie készletet ad. Ha te se szeretnél lekésni róla:
http://www.facebook.com/simplegirlscraps

Theresa has a new game on her FB fan page. She gives a full new kit if she reach 1000 fans till Valentine's day.
Hurry up and click here:
http://www.facebook.com/​simplegirlscraps

2012. február 2., csütörtök

Új CT tagság

Szemfülesek talán észrevették, hogy új blinkiem van (bár most nem látom blinkizni... de majd utánanézek) Szóval, néhány napja jelentkeztem Theresa-hoz, és annyira örültem, mikor tegnap megírta, hogy szívesen lát a csapatában. 
Ez a vizsgamunkám:

Theresa kérte, hogy a Sweet Tweet nevű készletével alkossak, és ez lett belőle. Örülök, hogy neki is tetszett :)

És akkor neki is kezdek a promótálásnak: Theresa régebbi termékei akciós áron csupán $1-ért kapható a ScrapDelecious-nál.